Ons Zomerprogramma

Ons Zomerprogramma

Dit jaar starten we met een zomerprogramma. Het klinkt misschien raar om tijdens de vakantie iets te organiseren. Nochtans, het is een ideaal moment om even te tijd te nemen en na te denken over je leven. Welke problemen heb je en hoe zal je ze aanpakken na je vakantie. Misschien ben je niet meer gelukkig met hoe de wereld rondom je eruit ziet of heb je behoefte aan verandering in je leven.

Vroeg of laat komen veel mensen in zo’n situatie terecht, je voelt je niet meer goed in je vel, je leven is wel goed en toch mis je iets of je werk is al lang niet meer zo bevredigend als het was. Zoveel zorgen die je leven kunnen belemmeren en waarvan je het gevoel hebt dat je machteloos bent, dat je er niets kan aan veranderen. En dat kan net de behoefte om iets te veranderen in je leven nog moeilijker maken.

En toch, je kan wel degelijk iets veranderen aan wat je denkt. We groeien allemaal op met overtuigingen die doorgegeven worden door ouders, familie, vrienden, leerkrachten enz. Overtuigingen kunnen echter tot bepaalde generaties of groepen van mensen behoren en zijn daarom niet altijd goed voor ons om ze verder in ons leven vast te houden. Die overtuigingen die we al jong aangeleerd krijgen zijn daarom niet altijd slecht maar horen niet noodzakelijk nog bij ons in de huidige tijd. Sommige overtuigingen kunnen onze evolutie beperken.

Daarom starten we met info dagen en werkgroepen.

Tijdens de infodagen geef ik mijn visie over het leven, het spirituele, wat tijd betekent in toekomstvoorspellingen enz
Ik geef 2 x per week een infodag en dat de hele zomer lang. Zo willen we iedereen die op zoek is naar meerwaarde in hun leven de kans geven om langs te komen. Dat kan op maandag namiddag of op dinsdag avond.

Er is ook 2 x per week een werkgroep. Op donderdag namiddag en op zaterdag voormiddag.
De bedoeling van de werkgroep is om effectief oefeningen te doen en zo te leren hoe je iets kan veranderen in je leven. Het beeld die je hebt over jezelf is al een goed begin, er zijn nog te veel mensen die zichzelf ten onrechte naar beneden halen. Je kan 1 keer aanwezig of meerdere keren aanwezig zijn in een werkgroep. De keuze is aan jezelf en waar je behoefte aan hebt.

Bij mooi weer zullen we gebruik maken van ons terras en bij regen nemen we plaats in het bijhuis. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen in het bijhuis. Als je je vooraf inschrijft en betaalt krijg je voorrang.
De inkom is € 10,00

Na afloop is ons winkeltje en de bar open. Dan is er nog de mogelijkheid om bij een drankje even na te praten en kan je eens rondkijken in ons winkeltje.

Wie zich wil inschrijven of nog meer info wil kan zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief door een mail te sturen naar: euphrasias.visie@gamil.com

Ik hoop jullie binnenkort te zien
Catherine